444 7 881 WhatsApp
Ürün Özellikleri
Kapasite
100 - 250 - 500 KG/H
Ağırlık
630 KG
Enerji
380 V / 220 V
Güç
23 KW - 50 /60 HZ

Tanıtım Videosu

Teknik Özellikler

AWC 150 ÇİKOLATA TEMPERLEME MAKİNASI  ( 100 / 250 / 500 KG)
TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Makine üzerinde bulunan su tankı üzerinde sıcak su üretebilme sistemi vardır,
  • Çiller ünitesinden soğuk su alarak çikolatayı istenilen derecede elektronik PLC sistemiyle koordinasyonlu şekilde hassas en iyi ısı dengesini sağlayarak temperleme yapmaktadır,
  • Çikolatanın temperlendiği bölüm komple “Alüminyum” malzemeden imal edilmektedir,
  • Temperleme iç kısmında PU sıyırıcılarla güçlü redüktör motorlu sıyırıcılar mevcuttur,
  • Gıda temaslı tüm yüzeyler ve borular komple AISI 304 krom malzemedir,
  • Makine dış kaplamaları AISI 304 krom sac kaplamadır,
  • Şasi sistemi AISI 304 malzemeden üretilmektedir,
  • Makine üzerinde 4 katman için ayrı ayrı invertörlü su pompası vardır,
  • Soğuk su alma ve tahliye kısımları otomatik çalışan 24 Volt  ½ TORK ventillidir,
  • Makine üzerinde chiller sistemini korumak için BY-PASS sistemi mevcuttur,
  • Makinede kullanılan elektrik malzemeleri “SIEMENS ve ABB” markadır,
  • Makine üzerinde Isıtıcı Rezistanslar için “Solid State Relay – SIEMENS” röle kullanılmaktadır (Opsiyonel)
  • Komple elektrik sistemi SIEMENS PLC – Ekran kontrol sistemli üretilebilmektedir (Opsiyonel)
  • Dokunmatik ekran kontrol panelinden temperlemenin katmanlarının tüm ısıları, giriş ve çıkış ısıları kontrol edilmektedir,
  • Çikolata aktarma pompası hız kontrollü olup ekran üzerinden hassas olarak ayarlanabilmektedir,
  • Makine elektronik sisteminde DELTA marka PLC ve dokunmatik 7’’ inç ekran kullanılmaktadır,
  • Makinenin sürekli sıcak durması için “STNDBY” modu mevcuttur,
  • Makine ön kapağı komple yana açılır sistem olup iç aydınlatma LED armatürlüdür,
  • Çikolata pompası hız kontrollü olup 2’’ 100 d/d 1.5 Kw Redüktörlü Motorludur,
  • Makine toplam elektrik gücü 23 Kw’dir,

Çikolatanın temperlemesindeki amaç: Çikolata içindeki kakao yağını kristalleştirmektir. Bu işlem çikolatanızın işlenmeye hazır hale getirilmesi için önemlidir. Temperleme sırasında çikolatanın içindeki kakao yağı, kararlı kristal bir form alır. Bu satensi parlaklıkta ve sert çıtırlıkta mükemmel bir son ürünü garanti eder.

KATALOG